Dansk

Hvis du har brug for en oversættelse af denne tekst, kontakt os på cutiebpoc.info@riseup.net

–       Tilgængelighed
–       Lokation og sikkerhed
–       Den københavnske kontekst
–       DIY/DIT-koncept
–       Økonomi/Budget
–       Indsendelser
–       Plakater

Hvorfor en Cutie.BPoC Fest?
En gruppe af os, arrangører i København (Danmark) og Malmø (Sverige) er ved at planlægge en firedags festival “Cutie.BpoC Festivalen” af og for QTIBPOC’s (Queer_Trans*_Inter*_Black_and_People_of_Color), som løber af stablen i juli 2017. Dette er et banebrydende og fokuseret arrangement, der ikke før har været afholdt i Skandinavien på denne måde, men som bygger på arbejde, lavet af forbundne koalitionsprojekter, der fokuserer på selvorganiserede platforme for marginaliserede grupper. Som QTIBPOC oplever vi tit, at flere aspekter af vores identiteter bliver adskildte. I queere rum er kun vores queerhed i fokus, sådan at vores BPoC-oplevelser bliver udviskede. Det samme sker i BPoC-fællesskaber, hvor vores queerhed ikke altid bliver anerkendt. Det er derfor dette dedikerede rum er så vigtigt. Vi håber på at skabe et rum hvor vores komplekse identiteter kan blomstre gennem opbygning af fællesskab.

Vi vil styrke de voksende QTIBPOC-fællesskaber rundt omkring i Europa (og uden for det) ved at mødes, udveksle ressourcer og skabe et rum hvor folk kan adressere problemstillinger, som påvirker os og vores fællesskaber.

Er jeg velkommen til denne festival?
Vi velkommer alle, der selvidentificerer som enten queer, trans*, intersex og sort/person of color.

Queers, Interkønnede, Biseksuelle, Panseksuelle, Transkønnede, Transseksuelle, Transvestitter, Lesbiske, Bøsser, Dykes, Kuchus, Svanser, Gender-queer, ikke-binære, Gender-Variant eller non-conforming, Femme, Butch, Asekuselle, Demiseksuelle og Gråsekuselle, Two-spirits, Studs, Udefinerede eller Questioning.

og

De som er efterkommere (af én eller flere forældre) fra alle steder i Afrika, Asien, Mellemøsten, de oprindelige folk i Australasien, Syd-, Mellem-, og Nordamerika, Karibien, Indian-Pacific og Romaer, Sinti (og) Travellers og folk af blandet herkomst/oprindelse. Dette inkluderer ikke efterkommere af Europæere, der migreret til Afrika, Asien, Syd-, Mellem-, eller Nordamerika af besættelses/koloniale grunde. Vores gruppe består af folk af forskellig herkomst, oprindelse, etnicitet og forskellige seksualiteter kønsidentiteter.

* Denne definition af PoC har grundlag i oplevelser og den reflekterer vores virkeligheder i en europæisk kontekst. Denne definition er et work in progress og kan udsættes for kritik.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: